Ποιοί Είμαστε

H Framework απαρτίζεται από ένα δυναμικό έμπειρων ατόμων στον τομέα της τεχνολογίας και παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που χωρίζονται σε σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων (web development and design), προώθηση στις διεθνείς μηχανές αναζήτησης (seo) καθώς επίσης και σε internet marketing.
 
Στην Framework ακολουθούμε δομημένες και σταθερές διαδικασίες κατά την διάρκεια της υλοποίησης των έργων μας, συνδιάζοντας τις ικανότητές μας, την γνώση μας και πρωτοποριακά εργαλεία.

Η εταιρεία μας παρέχει μοναδικά αποτελέσματα στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Για αυτό το πελατολόγιο μας είναι τόσο από τα Χανιά, από το Ρέθυμνο και γενικά την Κρήτη αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην πραγματικότητα δεν έχουμε πελάτες. Οι πελάτες μας στην ουσία αντιμετωπίζονται σαν φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους εργαζόμαστε ομαδικά και δημιουργικά. Και αυτό είναι που παρέχει την μοναδικότητα των προϊόντων μας.

Η Ιστορία μας

Μέσα σε μία δεκαετία η Framework πραγματοποίησε τεράστια άλματα προόδου. Τα έργα και το πελατολόγιό μας αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Μια ιδέα γεννιέται

H Framework δημιουργήθηκε στις αρχές του 2006 υπό τον διακριτικό τίτλο Chrome Web. Η αρχική ιδέα ήταν να παρουσιαστεί μια εταιρεία στον τοπικό χώρο τον Χανίων η οποία θα πρόσφερε ποιοτικές ιστοσελίδες σε λογικές τιμές. Αυτό πράγματι συνέβει με συνέπεια και η τοπική κοινωνία το στήριξε μιλώντας για εμάς με τα καλύτερα λόγια.

 

Συνεχίζουμε

Η ανοδική μας πορεία και οι σταθερές μας ιδέες και απόψεις μας καθιέρωνουν, ο κόσμος μιλάει ολοένα περισσότερο για εμάς και το πελατολόγιό μας αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς.

Προσλαμβάνουμε

H Framework συνεχίζει ακόμα ως Chrome Web δυναμικά. Κάπου στο 2011 έρχεται το πλήρωμα του χρόνου οπου για να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια χρειαζόμαστε εργατικό δυναμικό. Απαραίτητη προϋπόθεση τα νέα μας μέλη να είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού διπλώματος, να έχουν καλή γνώσση της Αγγλικής γλώσσας, αλλά ιδιαιτέρως να είναι άτομα με ήθος και αρχές έτσι ώστε να ταιριάξουν με την ομάδα μας.

Ξεκινάει η υλοποίηση του iRestaurant

Αυτό που σήμερα αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας μας, ξεκίνησε το 2014. Πάντα πιστεύαμε πως οι 2 βαριές βιομηχανίες της χώρας μας είναι η εστίαση και ο τουρισμός και πως έπρεπε να ασχοληθούμε με εφαρμογές και προγράμματα στοχευμένα σε αυτές τις κατευθύνσεις. Όμως ο στόχος μας ήταν ένα προϊόν το οποίο διαφέρει απο τα ήδη υπάρχοντα, παρέχει καινοτομίες και βοηθάει τις επιχειρήσεις στην αποδοτικότητα τους.

Ξεκινάει το travelFree

Η λύση της εταιρείας μας για την έταιρη βαριά βιομηχανιά της χώρας, τον τουρισμό. Με το travelFree η εταιρεία μας παρέχει ιστοσελίδες και σε όσους δεν τις έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. Και όπως σωστά μαντέψατε γίνεται σε τιμή που δεν φαντάζεστε.

Γίναμε 10 ετών.

Μεγαλώσαμε, δημιουργήσαμε, προσλάβαμε, καταξιωθήκαμε. Μέσα από την καταξίωση και τις δικές μας εφαρμογές κρίθηκε στρατηγικά αναγκαίο να μετονομαστούμε και να αποβάλουμε τον όρο Web από τον διακριτικό μας τίτλος. Και εγένετo η Framework. Θα βρισκόμαστε μαζί σας και θα σας εξυπηρετούμε με την ίδια συνέπεια όσα χρόνια και αν περάσουν.

Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε.

Η αγάπη για αυτό που κάνουμε, καθώς και η ικανοποίηση του κάθε πελάτη που παραλαμβάνει ένα επιτυχές project, αποτελούν εξαιρετικά κίνητρα για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας

Εργαζόμαστε καθημερινά για να σας προσφέρουμε ποιότητα και ουσία

Περισσότερα